Informatie

In o.a. Amerika , Australië, Thailand, Nieuw-Zeeland, Engeland en Duitsland is de Paint Party al enkele jaren een enorm succes. Wereldwijd trokken de shows al miljoenen uitzinnige partygangers in honderden uitverkochte hallen, zalen, clubs, uitgaanscentra en op festivals. Met professionele confetti- en co2 kanonnen en UV bellenblaasmachines bouwen we de spanning op tot het ultieme paintblast hoogtepunt. De aftellende klok verraadt het moment dat de grote paintblast kanonnen en paintbazooka's voor de spectaculaire UV verfexplosies zorgen.

Algemeen
De tent gaat open om 19.00 en sluit om 00.00. Het grote eerste paintblast moment is redelijk vroeg in de avond, dus kom op tijd!

Verf
De verf is gegarandeerd volkomen veilig, op biologische basis en niet schadelijk. Gebruik de verf waarvoor het bedoeld is en verf elkaar vol, maar DRINK HET NIET! De UV verf die wij gebruiken is tarwevrij, glutenvrij, biologisch afbreekbaar, niet-toxisch en niet irriterend voor de huid of ogen. De verf is op waterbasis en dus gemakkelijk afwasbaar van de blootgestelde huid, uit kleding en haar. De kleuren waarmee wij werken zijn rood, groen, geel, roze, oranje en blauw. Inmiddels hebben er vele honderden Paint Party's plaatsgevonden zonder noemenswaardige problemen met betrekking tot de gebruikte verf. Hoewel het risico minimaal is kunnen sommige kledingmaterialen verkleuren door de verf. Ook adviseren wij mensen met een gevoelige huid niet deel te nemen aan het evenement cq in contact te komen met de verf.

Kleding
Het verplichte kledingsvoorschrift is WHITE SHIRT. De zes kleuren UV verf komen in combinatie met de blacklights het beste tot hun recht op witte kleding en dit geeft het mooiste effect tijdens de Paintshow. Daarnaast geeft een dresscode net dat beetje extra saamhorigheid die de totale beleving van het feest alleen maar ten goede komt.

LET OP: De verf is behoorlijk goed uit kleding te wassen, maar kom NIET IN JE MOOISTE KLEDING. De verf vlekt in principe niet. Je behaalt het beste resultaat als je direct na het evenement de kleding wast. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, dus wij kunnen dit niet garanderen, daarom adviseren wij om niet je nieuwste outfit of schoenen aan te trekken. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan kleding en/of andere eigendommen door het gebruik van de verf.

Lockers
Er zijn op het evenement Lockers aanwezig.

Tent en apparatuur
Let op, door de verf kan het soms glad worden. het is daarom ook niet aangeraden om op hoge hakken te komen. De verf is op waterbasis en uitwasbaar, maar houdt wel rekening met electronica e.d.