Algemene voorwaarden

Algemeen
De tent gaat open om 19.00 en sluit om 00.00. Het grote eerste paintblast moment is redelijk vroeg in de avond, dus kom op tijd!

Verf
De verf is gegarandeerd volkomen veilig, op biologische basis en niet schadelijk. Gebruik de verf waarvoor het bedoeld is en verf elkaar vol, maar DRINK HET NIET! De UV verf die wij gebruiken is tarwevrij, glutenvrij, biologisch afbreekbaar, niet-toxisch en niet irriterend voor de huid of ogen. De verf is op waterbasis en dus gemakkelijk afwasbaar van de blootgestelde huid, uit kleding en haar. De kleuren waarmee wij werken zijn rood, groen, geel, roze, oranje en blauw. Inmiddels hebben er vele honderden Paint Party's plaatsgevonden zonder noemenswaardige problemen met betrekking tot de gebruikte verf.

Hoewel het risico minimaal is kunnen sommige kledingmaterialen verkleuren door de verf. Ook adviseren wij mensen met een gevoelige huid niet deel te nemen aan het evenement cq in contact te komen met de verf. Het is niet toegestaan verftubes tijdens of na het evenement mee naar buiten te nemen.

Kleding
Het verplichte kledingsvoorschrift is WHITE SHIRT. De zes kleuren UV verf komen in combinatie met de blacklights het beste tot hun recht op witte kleding en dit geeft het mooiste effect tijdens de Paintshow. Daarnaast geeft een dresscode net dat beetje extra saamhorigheid die de totale beleving van het feest alleen maar ten goede komt.

LET OP:
De verf is behoorlijk goed uit kleding te wassen, maar kom NIET IN JE MOOISTE KLEDING. De verf vlekt in principe niet. Je behaalt het beste resultaat als je direct na het evenement de kleding wast. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, dus wij kunnen dit niet garanderen, daarom adviseren wij om niet je nieuwste outfit of schoenen aan te trekken. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan kleding en/of andere eigendommen door het gebruik van de verf.

Lockers
Er zijn op het evenement Lockers aanwezig. Het is in december koud buiten en de verf is op waterbasis. Het is dus slim om een extra trui mee te nemen voor na het feest.

Tent en apparatuur
Ondanks de vloerbedekking kan het hier en daar wat glad zijn. Denk hier goed om. Kom niet op hoge hakken. Daarnaast is deze verf op waterbasis, hou dus rekening met electronica e.d.

Tickets
E-Tickets zijn te koop op deze website, GeTickt.com, alle Primera’s en V.V.V. Leeuwarden. De algemene voorwaarden van GeTickt.com zijn op alle kaartverkoop van toepassing.

Koop je tickets alleen bij officiële voorverkoop adressen!